Om oss

Om oss

Letar du efter en plats där du kan personanpassa och beställa fönster? Då har du hittat rätt! Fönstergiganten har lång erfarenhet av fönsterinstallation (Se exempel här) och vi samarbetar med Europas största fönsterbutiker. Vi kan förse ditt hus med energisnåla fönster. Vi hjälper dig att välja bland våra beprövade modeller, både klassiska och moderna, ekonomiska och stiliga. Stort utbud av fönster och dörrar erbjuds med personlig service och de bästa priserna

Vi är alltså experter på fönster och levererar produkter till hela Sverige. Oavsett vad du behöver – PVC, trä, trä – aluminium eller aluminium fönster, takfönster, fönster till uterum eller ytterdörrar – via vårt nära samarbete med fabrikerna försöker vi tillhandahålla precis det du önskar.  Vår företagsidé är måttanpassade fönster av högsta kvalitet med stor energibesparing och ett anpassat utseende till just din byggnad.

Om företaget

Vi har många års erfarenhet av arbete med byggnationer och anpassning av fönster.
Vi är ett bra team som finns här för att hjälpa dig med din beställning och eventuellt montage.
Vi ger dig personlig service.

Fönstergiganten ger dig en helhetslösning

Fönstergiganten jobbar även praktiskt med fönster så vi vet vad vi talar om. Men det är inte allt. Vi erbjuder även infartsportar, garageportar, olika solskyddsprodukter, balkongdörrar och terrassdörrar. Varför? Tack vare våra fönster- och dörrsystem kan du, beroende på dina mått och behov, skapa en bra helhetslösning för din byggnad med utgångspunkt i samma modell. Vi blir gärna din bygg- och inredningspartner. Ring oss när du vill ha hjälp!

Långa garantitider borgar för god kvalité 

Våra fönster och även solskydd håller högsta möjliga Kvalitét och därav erbjuder vi alltid upp till hela 30 års garanti på våra produkter. Ta första steget till fönsterbyte och solskyddsbyte och kontakta oss idag.

Är PVC och Aluminium ett bra Miljöalternativ?

Vill du slå ett slag för miljön så skall du köpa PVC fönster och PVC Dörrar ifrån oss samt våra Aluminium fönster och Dörrar eftersom de är 100% återvinningsbara och går att återanvända efter de har gjort sitt efter att ha suttit på sin plats i 40 – 50 år eller mer.

Butik i Höganäs
Känn dig trygg med Upp till 30 års garanti på dörrar och fönster. 5 års garanti på solskydd.
Produktion I Tyskland