Om oss

Om oss

Det började med att en av delägarna var på jakt av fönster till sitt eget hus, och det skulle inte vara vilka fönster som helst utan de skulle vara miljövänliga och underhållsfria PVC fönster eller helaluminium fönster och vara prisvärda. Vilket visade sig vara lättare sagt än gjort. för när terrängen blev sonderad efter fönster (och dörr) så var det en uppsjö av fönster som inte verkade hålla måttet eller visade sig vara för dyra. Så vi sonderade den tyska marknaden efter  produkter som motsvarade önskemålen och lyckades etablera kontakter med en del av de mest etablerade PVC fönster och aluminium fönster tillverkarna i Tyskland som både överträffade kvalitén och hade humana priser som vi är återförsäljare av idag. där vi säljer och monterar kvalitetfönster, solskydd, dörrar i PVC, fönster i PVC och Aluminium fönster till fabrikspriser, och har gjort så sedan 2010 där vi har kunden i fokus.

Från A – Ö

Alla våra produkter tillverkas på egna fabriker med höga kvalitetskrav, för att därefter levereras direkt till dig från våra fabriker på våra egna lastbilar för att monteras av våra duktiga montörer som är experter på våra produkter, där de efter montering städar och tar med sig de gamla produkterna och lämnar de på återvinning. 

Fabrikerna har utvecklats sedan 1878 i Tyskland. Efter över 100 år i tillverkningsbranschen har vi utvecklat revolutionerande tekniker inom hållbarhet och fönster isolering.

Långa garantitider borgar för god kvalité 

Våra fönster och även solskydd håller högsta möjliga Kvalitét och därav erbjuder vi alltid upp till hela 30 års garanti på våra produkter. Ta första steget till fönsterbyte och solskyddsbyte och kontakta oss idag.

Är PVC och Aluminium ett bra Miljöalternativ?

Vill du slå ett slag för miljön så skall du köpa U-PVC fönster och U-PVC Dörrar ifrån oss samt våra Aluminium fönster och Dörrar eftersom de är 100% återvinningsbara och går att återanvända efter de har gjort sitt efter att ha suttit på sin plats i 40 – 50 år eller mer.

Butik i Höganäs
Känn dig trygg med Upp till 30 års garanti på dörrar och fönster. 5 års garanti på solskydd.
Produktion I Tyskland