Rullgardin

FÖNSTERGIGANTEN

SOLSKYDD FÖR DET NORDISKA KLIMATET

Solskydd för alla dina behov

Markiser, persienner, rullgardiner i Helsingborg – Höganäs med omnejd med allt inom solskydd när du skall köpa persienner, köpa markiser, plissér, rullgardiner, ja som sagt allt inom solskydd  tveka inte att kontakta oss på Fönstergiganten om det är något du undrar över eller är intresserad av ett kostnadsfritt besök av våra duktiga montörer för att få hjälp med mätning,prover eller tips och ideér för det bästa alternativet för ditt solskyddsbehov,
 
Klicka på rubrikerna till vänster om bilden för att se vårt stora utbud av svenskstillverkade solskydd av högsta kvalité för interiört och exteriört bruk.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon,för ett kostnadsfritt hembesök.

De produkterna vi erbjuder är Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

Vi utför även service och reperationer samt reglering och dukbyte av ditt solskydd

Hittar du inte det du söker så kontakta oss här så hjälper vi dig.

https://app.markisguiden.se/

SOLSKYDD INOMHUS

RULLGARDIN

Rullgardiner

Vi tillverkar och installerar vägghängda rullgardiner samt takmonterade rullgardiner. I vissa situationer är installation av en enda väggmonterad rullgardin överlägsen att installera än flera persienner monterade på fönsterbågen. Att montera persienner på väggen eller i taket är fördelaktigt för fönsterinfällningar med flera fönsterbågar vardera. Då kan hela fördjupningen täckas med väggmonterade rullgardiner till en lägre kostnad och ger en extra fördel med snabbare drift än vad som skulle vara fallet för flera fönstermonterade persienner. Fjärrkontroller kan även användas med vägg- och takmonterade persienner. Väggmonterade rullgardiner skiljer sig främst när det gäller de komponenter som används, vilket gör att de kan erbjudas i en mängd olika storlekar. Systemvalet måste vara ganska noggrant, eftersom felaktigt beslut kan leda till fel på rullgardinen, t.ex. böjning av tygskaftet. För att öka komforten så kan rullgardinerna förses med motor, kassett med fjärrkontroll. Vi har ett 100 – tals vävar med olika mönster och strukturer att välja på.

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

INSPIRATIONSBILDER

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

 

Solskyddsprodukter

Detta är ett Axplock av våra solskyddsprodukter

Vi har 1000-tals olika vävar, färger och former på våra solskyddsprodukter med både manuell styrning el. elektrisk styrning där du kan välja om du vill ha dina solskydd på in eller utsidan och om du vill att allt sköts manuellt eller per automatik. Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka .

 

Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

VÅRA SAMMARBETSPARTNERS