Trä Fönster

TRÄFÖNSTER
i ALLMOGESTIL

Enkelt….?

Det skall vara enkelt att ha fönster och dörrar och det blir det med fönster och dörrar från oss som är gjorda för den Svenska marknaden i skandinavisk design, där du kan välja mått, tillbehör och utseende som tilltalar dig, i yttersta kvalité i trä och underhållsfritt U – PVC och underhållsfritt Aluminium som inte kräver någon målning eller skrapning och är gjorda för att hålla i många år utan krav på underhåll. Vi har upp till 30års garanti på våra U- PVC fönster – dörrar och Aluminium fönster – dörrar. Att våra fönster och dörrar är gjorda i 100% återvinningsmaterial gör att du samtidigt värnar om vår miljö i många år framåt.

Om du tycker att ett enkelt fönsterägande låter intressant, så kika gärna vidare nedan och återkom om du har frågor eller vill lägga en beställning.

Hög kvalité behöver inte vara dyrt, Just Nu har vi upp till 60% på vårt sortiment.  Kontakt oss för mer information -klicka här

 

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA ÖVRIGA FÖNSTER – KLICKA PÅ NEDAN RUBRIK.

TRÄFÖNSTER I ALLMOGESTIL I HÖG KVALITÉ

Träfönster i allmogestil

Specialtillverkade fönster av yppersta kvalité i allmogestil, som är tillverkade från träd från de norrländska skogarna. Med fönsterspröjs där vi applicerar med riktig kit och beslag som värnar om den tidigare designen.Det går även bra att välja våra fönster med kombinerad trä och aluminium för att tillgodo se sig aluminiumets fördelar och samtidigt bibehålla utseendet av det traditionella fönstret vilket i sin tur leder till minimalt med underhåll. Fönstret passar lika bra i moderna som gamla genuina hus.

MODERNT TRÄFÖNSTER I HÖG KVALITÉ

Träfönster i modern stil

Vare sig du vill ha Enkelt, klassiskt eller kanske modernt fönster eller dörr med eller utan trä – aluminium? Nutid eller traditionellt? Vad sägs om anti-inbrott? så har vi det. Valet är ditt.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS