Terrassdörr

FÖNSTERGIGANTEN

TERRASSDÖRRAR FÖR NORDISKT KLIMAT

Du väljer!

Trä, Trä – aluminium, PVC eller Aluminium?

Terrassdörr för det nordiska fönster klimatet där ledorden är kvalité, lågt underhållsbehov, mycket lång livslängd i följande material: Trä, Trä – aluminium, PVC eller Aluminium i fasta mått eller i valfria mått. Du kan även få dina terrassdörrar med tiltbara dörrar eller så väljer du vår luxuösa variant med  där du med smala profiler och stängning/öppning med lätthet. Våra terrassdörrar är tillverkade enligt kunders individuella mått, både enkel- och dubbeldörrar.

Vi erbjuder även  kostnadsfritt hembesök samt installation av alla våra elit fönsterprodukter. 

Om du inte hittar det du söker efter så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna dig.

Vår Butik med PVC produkter

För att komma direkt till vår butik med PVC dörrar, fönster och skjutdörrar

Butik för PVC -Klicka här

Kontakta oss här

Terrassdörr på ett enkelt sätt….?

Det skall vara enkelt att ha terrassdörrar, fönster och dörrar och därför så erbjuder vi  nordiska fönster terrassdörrar då blir det enkelt med nordiska fönster, terrassdörrar och dörrar från oss som är gjorda för den Svenska marknaden i skandinavisk design, där du kan välja mått, tillbehör och utseende som tilltalar dig, i yttersta kvalité i trä, underhållsfritt U – PVC och underhållsfritt Aluminium som inte kräver någon målning eller skrapning och är gjorda för att hålla i många år utan krav på underhåll. Vi har upp till 30 års garanti på våra U- PVC fönster – dörrar och Aluminium fönster – dörrar. Att våra fönster och dörrar är gjorda i 100% återvinningsmaterial gör att du samtidigt värnar om vår miljö i många år framåt.

Om du tycker att ett enkelt fönsterägande låter intressant, så kika gärna vidare nedan och återkom om du har frågor eller vill lägga en beställning.

Kontakta oss här

TERRASSDÖRR MB-SKYLINE

Terrassdörr med ett innovativt skjutdörrssystem som kännetecknas av lätthet och estetik – MB-SKYLINE TYPE R. Det möjliggör skapandet av glasväggar av obegränsad längd, med osynliga ramelement – allt samtidigt som de uppfyller de strängaste tekniska kraven.

Skjutdörrssystemet med dold ram, MB-SKYLINE TYPE R, bygger på smala profiler som ger strukturerna ett modernt utseende med panoramautsikt. Dörrarna baserade på denna konstruktion ger huset en unik stil och ökar rankningen av hela byggprojektet.

Dörrbladen som tillverkas på basis av detta system är dolda i den nedre och övre ramen. Om du väljer versionen med motordrivning eller lås på stolpen förblir även bågens sidoprofiler dolda. Själva ramen har designats för att göra produkten så bekväm att använda som möjligt – på 23 mm djup är den därför så platt som möjligt. Stolpens bredd har också minimerats och den synliga kopplingen mellan vingarna är endast 25 mm. Dörrprofilernas totala djup är 71 mm, karmdjupet är 190 mm.

Inspirationsbilder

VÅRA SAMARBETSPARTNERS