Zip Screen

FÖNSTERGIGANTEN

SOLSKYDD FÖR DET NORDISKA KLIMATET

Solskydd för alla dina behov

Markiser, persienner, rullgardiner i Helsingborg – Höganäs med omnejd med allt inom solskydd när du skall köpa persienner, köpa markiser, plissér, rullgardiner, ja som sagt allt inom solskydd  tveka inte att kontakta oss på Fönstergiganten om det är något du undrar över eller är intresserad av ett kostnadsfritt besök av våra duktiga montörer för att få hjälp med mätning,prover eller tips och ideér för det bästa alternativet för ditt solskyddsbehov,
 
Klicka på rubrikerna till vänster om bilden för att se vårt stora utbud av svenskstillverkade solskydd av högsta kvalité för interiört och exteriört bruk.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon,för ett kostnadsfritt hembesök.

De produkterna vi erbjuder är Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

Vi utför även service och reperationer samt reglering och dukbyte av ditt solskydd

Hittar du inte det du söker så kontakta oss här så hjälper vi dig.

https://app.markisguiden.se/

SOLSKYDD UTOMHUS

ZIP SCREEN

ZIP – Screen Reflexsol

ZIP – Screens är det effektiva solskyddssystem som används för vertikala glasningar av olika slag. De kan appliceras både ute och inne. De har formen av rullgardiner av textil som manövreras manuellt eller med elmotor. Konstruktionen av Refleksol-system är gjord av extruderad aluminium med hög motståndskraft mot väderförhållanden.

Refleksols minskar effekten av solljus och begränsar överdriven uppvärmning av rummen. De eliminerar ljusreflektioner i interiören och påverkar avsevärt den termiska och visuella komforten vid kontorsarbete. Denna effekt kommer särskilt att uppskattas av personer som arbetar framför datorskärmarna. Refleksols kan monteras både på väggar och fasader samt i fönsternisch.

De specialiserade textilierna i Refleksol-system är gjorda av stark polyesterfiber som är transparent, belagd med ett PVC-skikt eller har en inblandning av glasfiber i sin sammansättning. De är extremt motståndskraftiga mot ogynnsamma väderförhållanden och håller färgerna oförändrade i flera år. Många tillgängliga Refleksol-modeller låter dig justera skuggspektrumet beroende på avsedd användning och typ av byggnad. Rullgardinerna kan ha styrskenor eller kabelstyrningar och vid invändig montering kan de även finnas i en frihängande version.

ZIIIP-systemen är utrustade med en speciell styrskena och zip-mekanism som möjliggör högsta vindmotstånd.

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

INSPIRATIONSBILDER

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

 

Solskyddsprodukter

Detta är ett Axplock av våra solskyddsprodukter

Vi har 1000-tals olika vävar, färger och former på våra solskyddsprodukter med både manuell styrning el. elektrisk styrning där du kan välja om du vill ha dina solskydd på in eller utsidan och om du vill att allt sköts manuellt eller per automatik. Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka .

 

Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

VÅRA SAMMARBETSPARTNERS