Plisségardin

FÖNSTERGIGANTEN

SOLSKYDD FÖR DET NORDISKA KLIMATET

Solskydd för alla dina behov

Markiser, persienner, rullgardiner i Helsingborg – Höganäs med omnejd med allt inom solskydd när du skall köpa persienner, köpa markiser, plissér, rullgardiner, ja som sagt allt inom solskydd  tveka inte att kontakta oss på Fönstergiganten om det är något du undrar över eller är intresserad av ett kostnadsfritt besök av våra duktiga montörer för att få hjälp med mätning,prover eller tips och ideér för det bästa alternativet för ditt solskyddsbehov,
 
Klicka på rubrikerna till vänster om bilden för att se vårt stora utbud av svenskstillverkade solskydd av högsta kvalité för interiört och exteriört bruk.

Du är varmt välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon,för ett kostnadsfritt hembesök.

De produkterna vi erbjuder är Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

Vi utför även service och reperationer samt reglering och dukbyte av ditt solskydd

Hittar du inte det du söker så kontakta oss här så hjälper vi dig.

https://app.markisguiden.se/

SOLSKYDD INOMHUS

PLISSÉ

Plisségardiner

Plisségardiner är bland det lyxigaste du kan ha till dina fönster och dörrar eftersom att vi har 100- tals designade tyger i allehanda färger, transparens, funktion. Såsom styrning med handtag, lina och motor med fjärrkontroll. Tygerna plisségardinerna är gjorda av är indelade i:

– genomskinlig – mörkare

– designad för användning i rum med överdriven fukt

– ej brandfarligt

– sådana med extra lager som reflekterar mängden värme

– enkel- eller dubbelskikt

Med höga plisserade persienner, efter en kort tids användning, kan effekten av sträckt tyg uppstå i den övre delen av persiennen och ansamling av den överdrivna mängden tyg i den nedre delen. Vårt företag har löst detta problem genom att använda en speciell konfektionsstege, som säkerställer jämn layout av lamellerna.

Plisségardiner har tyget som komprimeras till ett sicksackmönster med det antistatiska lagret, vilket minimerar damm som lägger sig på persiennernas material. De plisségardiner är gjorda av aluminium, så det är därför vi kan garantera att de kommer att användas i flera år. Vi kan även måla profilerna i valfri färg vald från RAL-paletten med färger mot en extra kostnad Żalmal erbjuder två styrsystem för plisségardinerna: använda handtaget, vilket är det billigaste och mest populära alternativet för att mörklägga plisségardinerna eller med snöre – tygets höjd monteras med ett snöre. I vårt erbjudande ingår även plisségardiner för montering på vägg. Dessa persienner kännetecknas av veckets bredd (50 mm). Den största fördelen med väggsystemet är mycket liten aggregering av tyget efter upprullning av persiennen och möjligheten att tillverka stora storlekar.

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

INSPIRATIONSBILDER

Vill du ha hjälp med att mäta eller installera?

Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka.

Om du vill boka klicka här

 

Solskyddsprodukter

Detta är ett Axplock av våra solskyddsprodukter

Vi har 1000-tals olika vävar, färger och former på våra solskyddsprodukter med både manuell styrning el. elektrisk styrning där du kan välja om du vill ha dina solskydd på in eller utsidan och om du vill att allt sköts manuellt eller per automatik. Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer. Klicka nedan för att boka .

 

Pergola, Markiser, Persienner, Rullgardiner, Plissegardiner, Myggnät, Lamellgardiner, Screengardiner, Fönstermarkiser, Balkongmarkiser, Gardiner, Spårskenor, Stöldsskyddsgaller, PVC Gardiner, Skaksensor,  Fjärrkontroller, Solsensor och vindsensor i  högsta kvalité med snabba leveranser.

VÅRA SAMMARBETSPARTNERS