Fönster

LAGERVAROR FÖR OMGÅENDE LEVERANS. fönster och fönsterdörr inom 3 veckor

FÖNSTERGIGANTEN

Fönster för det Nordiska fönster klimatet

Fönster – Fasta | Öppningsbara

Föga förvånande är vår kategori med standardfönster, såsom fasta och öppningsbara ,  TräfönsterPVC- fönsterAluminiumfönster en av våra mest populära kategorier. Standardfönster är något de allra flesta har och man behöver komplettera eller byta ut när de gamla har förbrukats.

Har du behov av nya fönster, för hemmet, stugan förrådet, företaget rekommenderar vi att du kontaktar oss för konsultation. Även om du inte har behov för dem just idag kommer du förr eller senare behöva byta fönster och då är det fördelaktigt om man redan har en kontakt som har fasta och öppningsbara ,  TräfönsterPVC- fönsterAluminiumfönster .

Enkelt och billigt att beställa Fönster

Fönster är en förbrukningsvara som vi alla har behov av. Därför har vi arbetat hårt med att se till att våra fönster är både enkla att beställa men också billigare. Vårt mål är att det ska vara enklare och lönsam att beställa fasta och öppningsbara ,  TräfönsterPVC- fönsterAluminiumfönster än det är att köpa dem i butik.

Lägger du en beställning på fönster från oss idag så skickar vi din beställning omgående så att du får dina fönster levererade direkt till dörren inom 2-3 veckor.

Gör slag i saken och beställ dina fönster idag!

SVERIGES STÖRSTA FÖNSTERLAGER?

Lagervaror – Omedelbar leverans

På vårt lager i har vi över 500 olika varianter av fönster & fönsterdörrar för omgående leverans. I Expressverkstaden kan vi erbjuda montering av spröjs, spaltventil, karmhylsor samt borrning av handtag till fönsterdörr, dessa tillval fixar vi på upp till 5 arbetsdagar. Kombinationen av lagerhållningen samt valmöjligheterna gör oss unika.

  • 500 olika varianter i lager
  • Omgående leverans eller avhämtning
  • Expressverkstad – Fixar tillval inom 5 arbetsdagar

Snabbsortiment – inom 3 veckor

Från fönsterfabriken i erbjuder vi över 50 000 olika varianter av fönster & fönsterdörrar inom 3 veckors leveranstid. I denna fabrik hanteras även tillvalen så som monterad utanpåliggande spröjs, monterad ventil samt salningsspår, det gör att även dessa tillval ryms inom leveranstiden.

  • 50 000 olika varianter för omgående tillverkning
  • 3 veckors leveranstid
  • Välj till eco-green Eco, U-värde 0,9

Installation?

Vill du ha hjälp med mätning av dina nordiska fönster eller installation av dem så erbjuder vi även  kostnadsfritt hembesök samt installation av alla våra nordiska fönster produkter.
 

Om du inte hittar det du söker efter så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna dig.

Klicka här för att kontakta oss.

Du väljer!

Trä, Trä – aluminium, PVC eller Aluminium?

Fönster för det nordiska fönster klimatet där ledorden är kvalité, lågt underhållsbehov, mycket lång livslängd i följande material: Trä, Trä – aluminium, PVC eller Aluminium i fasta mått eller i valfria mått. Du kan även få ditt fönster i valfri form t.ex. Runt, ovalt, rektangulärt.

Installation

Vi erbjuder även  kostnadsfritt hembesök samt installation av alla våra elit fönsterprodukter. 

Om du inte hittar det du söker efter så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna dig.

 

Vår Butik med PVC produkter

För att komma direkt till vår butik med PVC dörrar, fönster och skjutdörrar

Butik för PVC -Klicka här

Klicka här för att kontakta oss.

Trä och trä/aluminium fönster

Högkvalitativa produkter

Våra skandinaviska elitfönster och dörrar är en välkänd och
uppskattad produktlinje. Fönstren tillverkas av högkvalitativa
komponenter med största omtanke om estetiken. Produkterna
certifierades även av Norsk dør- og vinduskontroll. 

Exklusiva produkter

Utöver vår högkvalitativa elitfönster linje så har vi även en Exklusive linje där produkterna är handgjorda och har det lilla extra såsom fönster i bl. a dessa träslag, Accoya, Lärk, Ek, Teak.

Läs mer 

Eller

Klicka här för att kontakta oss.

Fördelar med aluminiumfönster:

Modern design
Aluminiumfönster och -dörrar kännetecknas av elegans
och modern formgivning. Rik färgskala och formens mångfald
gör det möjligt att anpassa våra elitfönster till varje byggnadsstil.

Hållbarhet och stabilitet
Fönsterprofiler i aluminium kännetecknas av utmärkt styrka och
motståndskraft mot väderförhållanden. De deformeras inte och
tappar inte sina egenskaper under användningstiden. Det är
möjligt att tillverka konstruktioner i stora storlekar med stora
glasytor och därmed skapa moderna och minimalistiska projekt.

Sparar energi
Att aluminiumfönster är väldigt energibesparande
kan man genast märka genom värde av värmekoefficient U.
Aluminiumprofiler av högsta kvalitet med speciellt utformat
termiska barriär är perfekt lösning för energieffektiva byggnader.

Läs mer 

Eller

Klicka här för att kontakta oss.

PVC – Fönster prisvärt alternativ.

Säkerhet och energibesparing med bästa betyg!

Moderna elitfönster för det nordiska fönster klimatet I Classic systemen är en blandning av skönhet och funktionalitet med avancerade lösningar för energibesparing. Tack vare
sofistikerad design och modern teknologi garanterar våra fönster bekväm
vardagsanvändning, låga uppvärmningskostnader under vintersäsongen och
låga elräkningar för luftkonditionering under sommaren. Dess grundläggande
fördelar ligger i den höga säkerhetsnivån, vilket garanterar både din och din
familjs säkerhet.

PVC Fönster, PVC Dörrar & Skjutdörrar

Bygger du nytt eller behöver du byta dina gamla fönster, balkongdörrar, altandörrar eller varför inte skjutpartier? Vi är en auktoriserad distributör av Drutex   P-märkta PVC fönster och dörrar, skjutpartier från Drutex, Europas största PVC fönsterfabrik anpassat för det svenska klimatet, oavsett var du bor i landet. Funderar du om du ska ha 2-glasfönster eller 3-glasfönster? Standard eller säkerhetsglas? Vi på FönsterGiganten hjälper dig att välja rätt fönster och dörrar från Drutex anpassade efter dina behov och önskemål. Med rätt pris och snabb leverans direkt hem till dig. Vi levererar och monterar Drutex PVC fönster, PVC dörrar och PVC skjutpartier med 2 och 3-glas av högsta kvalitet till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi erbjuder möjlighet att dela upp betalningen med hjälp av Wasa Kredit.

  • Läs mer

Drutex

Köp Drutex fönster och dörrar hos oss Fönstergiganten. Här hittar du bland annat sidohängda fönster, balkongdörrar, fönsterdörrar och fasta fönster. I vårt sortiment från Drutex hittar du både 2-glasfönster och 3-glasfönster.

Fönster från Drutex är speciellt anpassade till den europeiska marknaden med runda och raka profiler, hög kvalitet och enkel design. Iglo 5 Classic 3-glas är det populäraste Drutex-systemet i Skandinavien. Du hittar flera typer av fönster och dörrar från Iglo 5 Classic hos Fönstergiganten.

Alla Drutex fönster och dörrar är SP-testade och P-märkta. P-märkning är en certifiering som säkerställer bland annat funktionskrav, lufttäthet, regntäthet, värmeisolering m.m. PVC-fönster från Drutex har 5 års garanti på färg, glas samt funktion.

Drutex är mycket fönster för pengarna. Köp Drutex hos oss! 

Drutex är ledande fönstertillverkare i Europa

Drutex är Europas största tillverkare av PVC-fönster i Europa och har sin produktion i Polen. Något som kännetecknar Drutex är deras höa kvalité, snabba leveranstider och höga produktkapacitet. Med en produktkapacitet på 7000 fönster om dagen är Drutex Europas ledande fönstertillverkare. Som en av Europas främsta fönstertillverkare kan Drutex stå för god kvalité till bra pris. 

PVC-fönster från Drutex

PVC-fönster kallas ibland för plastfönster och är ett billigare alternativ till andra fönstermaterial. Utöver priset finns det många fördelar med PVC-fönster. PVC-fönster är helt underhållsfria och åldersbeständiga. PVC-fönster behöver inte målas eller oljas då de varken spricker, bleknar eller gulnar. Det du behöver göra då och då är att rengöra dina fönster och med några års mellanrum smörja gängorna.

PVC-fönster från Drutex med U – värde från 0,5

U-värde är ett mått som anger isoleringsvärde, där ett så lågt U-värde som möjligt är att eftersträva. Det talar om hur mycket värme som försvinner och hur bra värmeisolering fönstret har. Drutex PVC-fönster är uppskattade för sina låga U-värden och värmeisolerande egenskaper.

Då dessa Drutex fönster är tillverkade av konstmaterial är drutex fönster även väldigt motståndskraftiga mot röta, svamp och skadedjur. Drutex fönster i plast är isolerande och icke-ledande samtidigt som det inte blir kallt vilket innebär att kondensproblem är väldigt ovanligt. Det gör att Drutex PCV-fönster lämpar sig extra bra till badrum, kök eller andra ställen som utsätts för mycket regn eller väta.

Är du ute efter fönster med maximal livslängd till bra pris och minimalt underhåll är Drutex fönster helt enkelt ett bra alternativ!

Vanliga frågor Drutex fönster

Vad är Drutex fönster gjorda av?
Drutex tillverkar fönster i plastmaterialet PVC.

Vad är fördelen med Drutex PVC-fönster?
PVC-fönster i konstgjort material har flera fördelar än det tilltalande priset. Materialet gör att de är helt underhållsfria och håller år efter år. Du behöver inte tänka på att måla om dina PVC-fönster eller oroa dig för att de ska spricka, bleckna eller gulna. Konstmaterial är motståndskraftigt mot röta, svamp och skadedjur samtidigt som kondensproblem är ytterst ovanligt.

Klicka här för att kontakta oss.

KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL DITT ÖNSKADE VAL

Inspirationsbilder

VÅRA SAMARBETSPARTNERS