Fönster

TRÄFÖNSTER
i ALLMOGESTIL
U - PVC FÖNSTER
ALUMINIUMFÖNSTER
Föregående
Nästa

Enkelt….?

Det skall vara enkelt att ha fönster och dörrar och det blir det med fönster och dörrar från oss som är gjorda för den Svenska marknaden i skandinavisk design, där du kan välja mått, tillbehör och utseende som tilltalar dig, i yttersta kvalité i trä och underhållsfritt U – PVC och underhållsfritt Aluminium som inte kräver någon målning eller skrapning och är gjorda för att hålla i många år utan krav på underhåll. Vi har upp till 30års garanti på våra U- PVC fönster – dörrar och Aluminium fönster – dörrar. Att våra fönster och dörrar är gjorda i 100% återvinningsmaterial gör att du samtidigt värnar om vår miljö i många år framåt.

Om du tycker att ett enkelt fönsterägande låter intressant, så kika gärna vidare nedan och återkom om du har frågor eller vill lägga en beställning.

Hög kvalité behöver inte vara dyrt, Just Nu har vi upp till 60% på vårt sortiment.  Kontakt oss för mer information -klicka här

 

FÖR MER INFORMATION OM VÅRA FÖNSTER – KLICKA PÅ NEDAN RUBRIK

TRÄFÖNSTER I ALLMOGESTIL I HÖG KVALITÉ

Träfönster i allmogestil

Specialtillverkade fönster av yppersta kvalité i allmogestil, som är tillverkade från träd från de norrländska skogarna. Med fönsterspröjs där vi applicerar med riktig kit och beslag som värnar om den tidigare designen.Det går även bra att välja våra fönster med kombinerad trä och aluminium för att tillgodo se sig aluminiumets fördelar och samtidigt bibehålla utseendet av det traditionella fönstret vilket i sin tur leder till minimalt med underhåll. Fönstret passar lika bra i moderna som gamla genuina hus.

KVALITETSFÖNSTER i U-PVC

Kvalitet som lönar sig, Med upp till 60% rabatt.

När du jämför olika plastfönster (U-PVC) med varandra så är det svårt att se kvalitetsskillnaderna vid första anblicken. Men du kan vara säker på att våra plastfönster och dörrar tydligt sticker ut i sina kvalitetsegenskaper. Där andra snedvrider sig genom åren på grund av värmepåverkan eller färgen blir lidande, kommer du att uppskatta robustheten och motståndskraften hos våra fönster. Funktionaliteten och säkerheten är också densamma som första dagen. Vilka egenskaper hos dina fönster är viktiga för dig?

Med tanke på de ständigt ökande kraven inom EU, var KÖMMERLING först med att börja använda kalcium och zink som stabilisatorer vid tillverkningsprocessen av profiler. KÖMMERLING använder inte bly i sin tillverkningsprocess, som fortfarande används av många tillverkare av PVC profiler. Med hänsyn till EU-kraven kommer denna tillverkningsmetod att bli standard för industrin inom några år, vilket betyder att KÖMMERLING ligger några steg före konkurrenterna.

En ny kvalitet och de fina egenskaperna hos råvarorna gjorde det möjligt för företagsledningen att skapa varumärket Greenline. Användningsrätten omfattar dörr- och fönstertillverkare som använder KÖMMERLING profiler, inklusive Linkfenster. När du väljer ett fönster med Greenline-etikett, kan du vara säker på att du kommer att få en energieffektiv och miljövänlig produkt av hög kvalitet.

KVALITETSFÖNSTER i ALUMINIUM

ALUPROF Fönster är i helaluminium i Högsta Kvalitet, Med upp till 60% rabatt.

ALUPROFs aluminiumsystem gör det möjligt att bygga alla typer av fönster och dörrar i linje med avsedd användning och detaljerade krav vad gäller funktionalitet, estetik, värmeisolering, inbrottsskydd, rökintegritet och brandmotstånd. De inkluderar aluminiumkonstruktioner utan värmeisolering, såsom MB-45, MB-45 Office, MB-EXPO och MB-80 Office, som alla är idealiska för att bygga inre skiljeväggar och dörrar, och MB-23P, avsedd för balkonger. Det finns också en rad lösningar baserade på termiskt isolerade profiler; MB-104 Passive, MB-86, MB-79N, MB-70, MB-60 och MB-59S. Ett stort antal av värmeisoleringssystemen finns i ”HI”-versionen, som har profiler med skräddarsydda skär som minskar värmeledningskoefficienten ner till 0,57.(m²K)

Vår bästa termiska isoleringsstruktur är MB-104 Passive, som stoltserar med innovativa material och tekniska lösningar. Det är en av våra produkter som är en idealisk match för energisparande och passivhustrenden och den har fått ett certifikat från passivhusinstitutet i Darmstadt, Tyskland.

Våra paneldörrar i aluminium är en annan intressant aspekt av vårt utbud av fönster- och dörrsystem. Dörrarna finns med system som är synonymt med värmeisolering. Våra dörr- och fönsterprofiler i aluminium är vårt varumärkes ledande, varför sortimentet har en sådan mängd produkter. Vi erbjuder aluminiumkonstruktioner inte bara för de mest använda metoderna för öppning, med andra ord vända eller luta, utan även vår MB-70 Pivot; namnet talar för sig självt! Sedan finns det utåtgående fönster som vår MB-59S Casement, MB-70 Casement och MB-86 Casement, till exempel. Vi har aluminiumfönster designade för specifika fasadlösningar, såsom MB-60EF, såväl som vårt sortiment av terrassdörrar, med MB-77HS och MB-59HS lyft- och skjutbara terrassdörrar i aluminium, MB-59 Slide, MB-59 Slide Galandage och MB-Slide/MB-Slide ST skjutfönster och dörrar och vår MB-86 Fold Line vikdörr. Detaljerade beskrivningar finns under fliken Sliding Systems.

ALUPROF-serien av aluminiumsnickerier omfattar även:

fönster i industristil, designade för moderniseringsarbeten på historiska byggnader;
vårt aluminiumfönster med osynlig båge, som finns i två versioner, den grundläggande MB-86US, MB-70US och MB-60US och en version med en smal ram, MB-70SG;
MB-Ferroline och MB-Slimline, båda fönster med smala aluminiumprofiler och distinkta former.
ALUPROF kan även använda många av systemen som underlag för att producera konstruktioner med en inbrottssäker klassificering av RC1 till RC4 och rökventilationsfönster. För kunder som letar efter en kombination av lämpliga tekniska parametrar och överkomliga priser, har vi en hel rad ekonomiska lösningar som våra MB-45S, MB-59SE och MB-60E. Vi erbjuder även fönster- och dörrsystem utformade för att användas för brandceller och för att ge rökintegritet. MB-78EI tillhandahåller brandmotståndsklasserna El15 till El90. Det finns det energibesparande, brandsäkra fönstret MB-86EI och MB-60E EI, som har en klassificering av El15 till El30, liksom MB-78EI DPA automatiska skjutdörrsystem, medan MB-118EI är EI120 klassificerad. Denna produktgrupp avrundas av MB-45D rökintegritet, icke-brandsäker dörr. På ALUPROF arbetar vi konsekvent med att utveckla vårt breda sortiment av aluminiumprofilsystem för att på ett kreativt sätt kunna svara på kraven från samtida arkitektur och möta de allt strängare kraven i standarder och förordningar.

PVC FÖNSTER I HÖGSTA KVALITÉ SOM ÄR 100% ÅTERVINNINGSBARA

KÖMMERLING
76AD

Smal Profil - Dubbel tätning

KÖMMERLING
76MD

Extra tätning- Trippeltätning

KÖMMERLING
88AD

Passivhus system med centraltätning

Dubbel tätning

Ett dubbeltätningssystem definieras av dess två tätningsnivåer. Både en invändig och utvändig permanent elastisk vädertätning ger det perfekta skyddet mellan fönsterbågen och fönsterkarmen.

Centrumtätning

Ett centertätningssystem har inte bara en invändig och extern vädertätning, utan har också en tredje tätningsnivå som är monterad i mitten av den yttre ramen och är därför osynlig. Detta säkerställer bättre värmeisoleringsvärden.

 Centrumtätning

Ett centertätningssystem har inte bara en invändig och extern vädertätning, utan har också en tredje tätningsnivå som är monterad i mitten av den yttre ramen och är därför osynlig. Detta säkerställer bättre värmeisoleringsvärden.

 KÖMMERLING

76AD

Fördelar

 •  Dubbeltätningssystem med 76 mm installationsdjup.
 • Femkammarstruktur inuti PVC-profilerna.
 • Tidlöst elegant, modern design med raka linjer.
 • Den intelligenta profildesignen förbättrar fönstrets stabilitet.
 • Smala profiler skapar det optimala utrymmet för största möjliga ljuspassage.
 • De större solvärmevinsterna bidrar också till att sänka uppvärmningskostnaderna.
 • Högisolerande dubbeltätningssystem, max Uf-värde på 0,76 W/(m²K) enbart i standardversionen.
 • Ljudisolering upp till 47 dB – tack vare stora glasmöjligheter upp till 50 mm tjocka.
 • Svetsbara PCE- eller konventionella 
 • EPDM-tätningar i ljusgrå eller svart.
 • Finns i klassisk vit, fodrad med vår TROCAL DecoStyle laminatfärgserie, eller proCoverTec.
 • Lämplig för utbyggnader med aluminiumbeklädnad AluClip, bärande kåpa AluClip Pro och sammansatt båge AddOn. 

KÖMMERLING

76MD

Fördelar

 • Centrumtätningssystem med 76 mm installationsdjup.
 • Sexkammarstruktur inuti PVC-profilerna med 3 tätningar.
 • Modern design med raka linjer.
 • Smala profiler maximerar ljusets passage.
 • Högisolerande centrumtätningssystem, max Uf-värde på 0,73 W/(m²K) enbart i standardversionen.
 • Ljudisolering upp till 47 dB – tack vare stora glasmöjligheter upp till 50 mm.
 • Svetsbara PCE- eller konventionella 
 • EPDM-tätningar i ljusgrå eller svart.
 • Finns i klassiskt vitt, fodrat med vår 
 • TROCAL DecoStyle laminatfärg, eller med proCoverTec.
 • Lämplig för utbyggnader med aluminiumbeklädnad AluClip, bärande kåpa AluClip Pro och sammansatt båge AddOn

KÖMMERLING

88AD

Fördelar

 • Innovativt PVC-U fönster- och dörrsystem med 88 mm installationsdjup.
 •  Sjukammarstruktur inuti PVC Profilerna med 3 tätningar.
 • Rak, infälld design med smala siktlinjer som släpper in den största mängden ljus och uppnår stora vinster av solenergi.
 • Passivhuslämplighet enligt ift-riktlinje WA-15/2 – Uf-värde = 0,79 W/(m²K).
 • Brett glasområde upp till 58 mm för montering av trippel- och specialfunktionsglas.
 • Pålitlig lastöverföring från tunga glasvikter till den centrala stålarmeringen.
 • Ultramodern teknik för enkel hantering och pålitlig funktionalitet.
 • Lätt att rengöra, hållbar och robust.
 • Klassisk vit PVC, laminerad i tränära, enfärgade eller metalliska färger.

140 ÅR AV HISTORIA OCH KUNNANDE MED LINKFENSTER + KÖMMERLING

E.Link GmbH –
ett traditionellt företag
140 år av LINK
Företaget LINK kommer att fira 140-årsjubileum i år och kommer därmed även i framtiden att kombinera tradition med dagens tekniska möjligheter.

År 1878 grundade snickarmästaren Jakob Link sin verksamhet och lade därmed grunden till en utveckling som vida överträffade alla förväntningar på den tiden. Trots oroligheterna under första världskriget kunde sonen Josef Link fortsätta snickeriverksamheten i sin fars anda genom dessa mycket osäkra tider. Trädörrar, fönster, trappor och möbler tillverkades.

Hans efterträdare, sonen Engelbert Link, fick i uppdrag att driva verksamheten genom andra världskriget med ett fåtal anställda. Efter krigsslutet kom Engelbert Link inte hem från fransk fångenskap förrän 1948. Under åren som följde fortsatte och till och med utökade snickeriverkstaden på Hauptstraße 83 i Kaltenengers. 1953 och 1956 kom sönerna Helmut och Alfred Link med i företaget och avslutade först sin utbildning till snickare och sedan hantverkarexamen i faderns företag.

Tack vare den stora efterfrågan och goda orderläget inom byggbranschen kunde en nybyggd verkstad 1969 tas i bruk på Gartenstraße 5 i Kaltenengers. Tillverkningen av rulljalusier av plast introducerades här för första gången och de rulljalusier i trä som tidigare tillverkats byttes ut. Ett år efter den framgångsrika introduktionen av plastrulljalusan togs beslutet att starta egen tillverkning av plastfönster. Redan 1971 började ägarna, Helmut och Alfred Link, tillverka fönster och jalusier av plast och sälja dem över hela landet, bland annat i Köln/Bonn-området.

1968 1974 1979
1968 1974 1979

1972 var kapaciteten i den befintliga produktionen redan uttömd och en ny produktionsanläggning byggdes på en 4000 kvadratmeter stor tomt i det som nu är Mülheim-Kärlich företagspark på Industriestrasse, som inte bara var större utan också byggt enligt de mest moderna standarder. Här tillverkar nu ett 50-tal anställda fönster och dörrar samt jalusier av plast och förser kunderna med sin egen fordonsflotta, även så långt bort som till Nederländerna.

1983 dog Alfred Link oväntat till följd av en olycka. Sedan dess har Helmut Link framgångsrikt drivit verksamheten ensam och kunde följaktligen ytterligare konsolidera LINK-namnet i regionen. 1996 tog dottern Christiane och svärsonen Jörg Feuerpeil, nu i 5:e generationen, över ledningen av företaget.

2003 flyttade företaget LINK till sin nuvarande plats – Auf dem Hahnenberg 10 – på grund av planerade utbyggnader av produktsortimentet och utställningslokalen. Nu har företaget kunnat expandera till aluminiumsektorn och levererar förutom element av trä och plast även ytterdörrar, altantak och uterum av aluminium. På den nya platsen skapades en utställningsyta på mer än 800m² i två plan, där intresserade kan se och uppleva individuella solskyddslösningar förutom fönster och dörrar av trä, plast och aluminium.

1998 2003 2013
1998 2003 2013

Torsten Schuster leder det traditionella företaget LINK sedan 2015. Utöver de tidigare kända produkterna erbjuder LINK nu ett mycket brett utbud av produkter från markiser och altantak till en mängd olika solskyddsvarianter, Smart Home för automation och ökad användarvänlighet till säkerhetslösningar för fönster och dörrar – allt från en enda källa. Erfarna kontaktpersoner finns tillgängliga för våra kunder för rådgivning i tekniska och kommersiella frågor under hela processen

ALUPROF ALUMINIUMFÖNSTER I HÖGSTA KVALITÉ SOM ÄR 100% ÅTERVINNINGSBARA

ALUPROF® FERROLINE

Fönster för äldre byggnader och butiksfönster

ALUPROF® MB-45

För oisolerade ytor där isoleringen inte är av vikt

ALUPROF® MB-SR50N

Mullion och akterspegelväggar med modern design

ALUPROF® MB-60/60HI

Finns till fönster, dörr, skyltfönster, vindskydd

ALUPROF® FERROLINE

 • system med termiskt avbrott,
 • djup på karm: från 77 till 110 mm,
 • djup på båge: från 86 till 93,5 mm,
 • tjocklek på glaspaket karm/fönsterbåge: från 13,5 till 61,5 mm,
 • standardglaspaket: 4/16Ar/4th [Ug=1,1]*,
 • två versioner av värmeisolering av tillgängliga profiler – ST och SI,
 • hög täthet mot vatteninträngning och luftinfiltrering,
 • 3-kammarsprofiler,
 • system tillgängligt i en version med renoveringskarmar,
 • rekommenderas för energisparande konstruktioner,
 • man kan välja bland flera typer av yttre utseende på profilerna,
 • användning – fönster med ett blad, med två blad, dreh-kipp fönster, skyltfönster.

ALUPROF® MB-45

 • ramdjup (dörr / fönster) – 45 mm,
 • bladdjup (dörr / fönster) – 45 mm / 54 mm,
 • glastjocklek (fast fönster /öppningsbart fönster) – 2-25 mm / 2- 34 mm,
 • standardglaspaket är 4/16Ar/4th [Ug = 1.1] *,
 • maximala mått på dreh/kipp-fönster – H upp till 2400 mm (1850 mm), L upp till 1250 mm (1600 mm),
 • maximal bladvikt (dörr / fönster) – 120/130 kg,
 • profil med en kammare,
 • kall aluminium, utan termiskt avbrott,
 • möjlighet att använda enstaka VSG- glasrutor,
 • möjlighet att använda dolda beslag,
 • möjlighet att tillverka dörr utan tröskel (med borste eller fallande tröskel),
 • möjlighet att skapa svängdörrar,
 • möjlighet att böja profiler och skapa bågfönster (fasta fönster).

ALUPROF® MB-SR50N

 • system avsett för att tillverka fasader,
 • system med termiskt avbrott,
 • aluminiumprofiler av stolpar – från 65 till 325 mm,
 • bredd på bultar – 49,5 till 189,5 mm,
 • inglasning av fast modul – upp till 300 kg,
 • som tillval: härdat och laminerat glas,
 • möjlighet att bygga in fönster i fasaden,
 • möjlighet att bygga in dörrar i fasaden.

Tekniska parametrar:

 • Luftgenomsläpplighet: AE 1200, EN 12152.
 • Vattentäthet: RE 1200, EN 12154.
 • Vindmotstånd: 2,4 kN / m2, EN 13116.
 • Slaghållfasthet: I5 / E5, EN 14019.
 • Värmeisolering (Uf): från 0,7 W /(m2K).

ALUPROF® MB-60/60HI

 • karmdjup (dörr / fönster): 60 mm,
 • bladdjup (dörr / fönster): 60 mm / 69 mm,
 • glastjocklek (fast fönster och dörr / öppningsbara fönster): 5-41 mm / 14-50 mm,
 • standardglaspacket: 4/16Ar/4th [Ug=1,1]*,
 • maximala mått på fönster: H upp till 2400 mm, B upp till 1250 mm,
 • maximal bladvikt (dörr / fönster): 120/130 kg,
 • 1- eller 2-kammarsglaspaket,
 • profil med tre kammare,
 • profilerat termiskt avbrott,
 • möjlighet att använda en extra isolator – MB-60 HI,
 • möjlighet att tillverka strukturer med dold båge,
 • möjlighet att lackera profiler i bicolor-formeln,
 • (profiler kan ha olika färger på in- och utsidan),
 • möjlighet att tillverka renoveringsfönster,
 • möjlighet att montera dolda beslag,
 • möjlighet att böja profiler och att skapa bågfönster (fast inglasning),
 • möjlighet att tillverka skjutpartier (PSK).

ALUPROF® MB-70/70 HI

Bättre värmeisolering (HI) tilltalande design många användningsområde

ALUPROF® MB-86

Energisparande och bra värme - ljudisolator flertalet designområden

ALUPROF® MB-104 PASSIVE

Passivhus system som uppfyller alla krav, för extern installation

ALUPROF® MB-70/70 HI

 • karmdjup (dörr / fönster): 70 mm,
 • bladdjup (dörr / fönster): 70 mm / 79 mm,
 • glastjocklek (fast fönster och dörr / öppningsbara fönster): 15-51 mm / 23-60 mm,
 • standardglaspaket: 4/16Ar/4th [Ug=1,1]*,
 • maximala mått på fönster: H upp till 2400 mm, B upp till 1600 mm,
 • maximal bladvikt (dörr / fönster): 120/130 kg,
 • 1- eller 2-kammarsglaspaket,
 • profil med tre kammare,
 • system med termiskt avbrott (som tillval: extra isolator – HI-version),
 • möjlighet att tillverka strukturer med dold båge,
 • möjlighet att lackera profiler i bicolor-formeln,
 • möjlighet att använda dolda beslag,
 • möjlighet att tillverka renoveringsfönster,
 • möjlighet att böja profiler och att skapa bågfönster (fast glasering),
 • möjlighet att tillverka skjutpartier (PSK).
 •  

ALUPROF® MB-86

 • djup på karm (dörr/fönster): 77 mm,
 • djup på båge (dörr/fönster): 77 mm / 86 mm,
 • tjocklek på glaspaket i fönster: karm från 13,5 till 58,5 mm,
 • tjocklek på glaspaket i dörrar: från 13,5 till 58,5 mm,
 • standardglaspaket: 4th/16Ar/4/16Ar/4th [Ug=0,6]*,
 • maximala mått på fönster – H upp till 2400 mm, B upp till 1700 mm,
 • maximal vikt på båge (dörr/fönster): 200/150 kg,
 • kan användas för att göra Despiro-aluminiumdörrar,
 • system med termiskt avbrott,
 • möjlighet att använda en extra isolator – SI- eller Aero-version,
 • möjlighet att tillverka strukturer med dold båge,
 • man kan välja mellan 2- eller 3-glaspaket,
 • möjlighet att lackera profiler i bicolor-formeln,
 • möjlighet att använda dolda beslag,
 • möjlighet att tillverka renoveringsfönster,
 • möjlighet att böja profiler och att skapa bågfönster (fast glasering),
 • möjlighet att tillverka skjutpartier (PSK),
 • möjlighet att utrusta balkongdörr med tröskel,
 • kompatibelt med MB-77HS-systemet.

ALUPROF® MB-104 PASSIVE

 • djup på karm: 95 mm,
 • djup på båge: 104 mm,
 • tjocklek på glaspaket: karm 27-72 mm, båge 34,5-81 mm,
 • standardglaspaket: 4th/16Ar /4/16Ar/4th [Ug=0,6]*,
 • maximala mått på båge: H upp till 2900 mm, L upp till 1700 mm,
 • maximal vikt på båge: 160 kg,
 • profil med tre kammare,
 • system med termiskt avbrott,
 • möjlighet att använda en extra isolator – Aero,
 • 1- eller 2-kammarsglaspaket,
 • möjlighet att skapa tvåfärgade strukturer,
 • möjlighet att använda dolda beslag,
 • fönster med certifikat från The Passive House Institute i Darmstadt,
 • för versioner MB-104 Passive SI och MB-104 Passive Aero,
 • rekommenderas för passiva byggnader.
 •  

OM ALUPROF

ALUPROFs aluminiumsystem gör det möjligt att bygga alla typer av fönster och dörrar i linje med avsedd användning och detaljerade krav på funktionalitet, estetik, värmeisolering, inbrottsskydd, rökintegritet och brandmotstånd. De inkluderar aluminiumkonstruktioner utan värmeisolering, såsom MB-45, MB-45 Office, MB-EXPO och MB-80 Office, som alla är idealiska för att bygga inre skiljeväggar och dörrar, och MB-23P, avsedd för balkonger. Det finns också en rad lösningar baserade på termiskt isolerade profiler; MB-104 Passive, MB-86, MB-79N, MB-70, MB-60 och MB-59S. Ett stort antal av värmeisoleringssystemen är tillgängliga i ”HI”-versionen, som har profiler med skräddarsydda skär som minskar värmeledningskoefficienten.

Vår bästa termiska isoleringsstruktur är MB-104 Passive, som stoltserar med innovativa material och tekniska lösningar. Det är en av våra produkter som är en idealisk match för energisparande och passivhustrenden och den har fått ett certifikat från passivhusinstitutet i Darmstadt, Tyskland.

Våra paneldörrar i aluminium är en annan intressant aspekt av vårt utbud av fönster- och dörrsystem. Dörrarna finns med system som är synonymt med värmeisolering. Våra dörr- och fönsterprofiler i aluminium är vårt varumärkes ledande, varför sortimentet har en sådan mängd produkter. Vi erbjuder aluminiumkonstruktioner inte bara för de mest använda metoderna för öppning, med andra ord vända eller luta, utan även vår MB-70 Pivot; namnet talar för sig självt! Sedan finns det utåtgående fönster som vår MB-59S Casement, MB-70 Casement och MB-86 Casement, till exempel. Vi har aluminiumfönster designade för specifika fasadlösningar, såsom MB-60EF, såväl som vårt sortiment av terrassdörrar, med MB-77HS och MB-59HS lyft- och skjutbara terrassdörrar i aluminium, MB-59 Slide, MB-59 Slide Galandage och MB-Slide/MB-Slide ST skjutfönster och dörrar och vår MB-86 Fold Line vikdörr. Detaljerade beskrivningar finns under fliken Sliding Systems.

ALUPROF-serien av aluminiumsnickerier omfattar även:

fönster i ”industristil”, designade för moderniseringsarbete på historiska byggnader;
vårt aluminiumfönster med osynlig båge, som finns i två versioner, den grundläggande MB-86US, MB-70US och MB-60US och en version med en smal ram, MB-70SG;
MB-Ferroline och MB-Slimline, båda fönster med smala aluminiumprofiler och distinkta former.
ALUPROF kan även använda många av systemen som underlag för att producera konstruktioner med en inbrottssäker klassificering av RC1 till RC4 och rökventilationsfönster. För kunder som letar efter en kombination av lämpliga tekniska parametrar och överkomliga priser, har vi en hel rad ekonomiska lösningar som våra MB-45S, MB-59SE och MB-60E. Vi erbjuder även fönster- och dörrsystem utformade för att användas för brandceller och för att ge rökintegritet. MB-78EI tillhandahåller brandmotståndsklasserna El15 till El90. Det finns det energibesparande, brandsäkra fönstret MB-86EI och MB-60E EI, som har en klassificering av El15 till El30, liksom MB-78EI DPA automatiska skjutdörrsystem, medan MB-118EI är EI120 klassificerad. Denna produktgrupp avrundas av MB-45D rökintegritet, icke-brandsäker dörr. På ALUPROF arbetar vi konsekvent med att utveckla vårt breda sortiment av aluminiumprofilsystem för att på ett kreativt sätt kunna svara på kraven från samtida arkitektur och möta de allt strängare kraven i standarder och förordningar.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS